2014. október 27., hétfő

"Tanulni is engedd...!"- Kreatív? Tudományos? Alternatív?

Vitaindító beindító bejegyzést ígértem. Íme tessék, ugorjunk mély vízbe André Sternnel, a különösen tehetséges zeneszerzővel, hangszerkészítővel és íróval, aki nemzetközi sikereit sok minden más tehetségének is köszönheti. Többek között az üzleti és az informatikai világban, valamint a tehetségről, nevelésről, tanulásról alkotott sajátos nézeteinek, tapasztalatainak, melyek miatt szerte a világban hívják előadásokat tartani.

Szabad kommentálni, kulturáltan megosztani a nézeteiteket és véleményeteket, valamint a bennetek felmerülő kérdéseket! Külön kíváncsi vagyok a vélemények nemek és korosztályok közötti és a különböző családi állapotúak közötti megoszlására is. De először is arra, mit gondoltok erről?
Például: Követhető? Elvetendő? Esetleg részben átvehető minta lenne? Lehet ezzel valamit kezdeni ma az oktatásban és a nevelésben? Vagy ódivatú, netán túlságosan előremutató irány?



André Stern interjú- "Én sosem jártam iskolába"
( Nehéz beágyaznom ide, hogy meg is tudjuk itt nézni, ha nem sikerül, a fenti linkkel menjetek az videóportálra, nézzétek meg és gyertek ide vissza olvasni tovább és beszélgetni! :) )


A videó forrása a Youtube videó megosztó.


Jó szórakozást és sok élményt kívánok!
Balogh Krisztina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése